Agenda

Generator

I'll just keep trying different combo's of film and lenses till I find one that works in this dust! - AKV St. Joost

Jessica van de Wege (NL)
Emma Waqué ()
Jasper Vonsé ()
Rilana Verzijden ()
Malina Spoor ()
Jasper Snoek ()
Anne van der Sligte (NL)
Eva Schalkwijk (NL)
Jochem van Laarhoven ()
Hannah Krol ()
Sjuul Joosen ()
Milou Jilesen ()
Yvette Jacobs ()
Max van den Hout (NL)
Eva Hoonhout (NL)
Ric Engbersen ()
Paula van Doorn (NL)
Charlotte Ceelen ()
Tessa Chaplin ()
Nele Brökelmann (DE)
Eduard Breuking ()
Nelleke Bongers ()
Marlies Arts ()
Het eindexamenjaar Autonome Beeldende Kunst van AKV // St. Joost Breda gaat een groot experiment aan, in ruimte, tijd en groepsmentaliteit. Van 2 tot 11 januari werken en leven wij in De Fabriek te Eindhoven. In deze periode onderzoeken wij onze autonome positie als kunstenaar alsmede onze positie ten opzichte van de groep. Dit resulteert in een tentoonstelling met de titel: “I'll just keep trying different combo's of film and lenses till I find one that works in this dust!” Dit is een citaat uit de film “ Fear and Loathing in Las Vegas”. Een van de personages doet deze uitspraak wanneer hij in een enorm stoffige woestijn een motorrace probeert vast te leggen, wat aanvankelijk onmogelijk lijkt. Dit is de positie waar wij ons in bevinden. Met volharding vinden wij mogelijkheden en zullen onze noodzaak zichtbaar maken. Opening: vrijdag 11-1-2013 20.00 Open: zaterdag 12-1-2013 13.00-17.00 zondag 13-1-2013 13.00-17.00
Event(s)

References
I'll just keep trying different combo's of film and lenses till I find one that works in this dust! - AKV St. Joost

I'll just keep trying different combo's of film and lenses till I find one that works in this dust! - AKV St. Joost

Het eindexamenjaar Autonome Beeldende Kunst van AKV // St. Joost Breda gaat een groot experiment aan, in ruimte, tijd en groepsmentaliteit. Van 2 tot 11 januari werken en leven wij in De Fabriek te Eindhoven. In deze periode onderzoeken wij onze autonome positie als kunstenaar alsmede onze positie ten opzichte van de groep. Dit resulteert in een tentoonstelling met de titel:

“I'll just keep trying different combo's of film and lenses till I find one that works in this dust!”

Dit is een citaat uit de film “ Fear and Loathing in Las Vegas”. Een van de personages doet deze uitspraak wanneer hij in een enorm stoffige woestijn een motorrace probeert vast te leggen, wat aanvankelijk onmogelijk lijkt. Dit is de positie waar wij ons in bevinden. Met volharding vinden wij mogelijkheden en zullen onze noodzaak zichtbaar maken.

Opening:

vrijdag 11-1-2013 20.00

Open:

zaterdag 12-1-2013 13.00-17.00

zondag 13-1-2013 13.00-17.00